Evenementen

Op de Brouwerij valt altijd wat te beleven

F1 Event

Op zaterdag 29 april wordt het Brouwerijplein omgetoverd tot waar racewalhalla. RedBull komt met haar RB19 Formule 1 auto en Zero55 biedt je een super leuke kans om met een afstandbestuurbare auto over het plein te scheuren.

Legt jouw afstandbestuurbare auto het speciaal daarvoor gemaakte parcours het snelst af? Dan maak je kans op leuke prijzen!

Ga op de foto met de echte RB19 F1 auto van RedBull Racing. Exclusief in Enschede.

Last but not least kan je zelf ervaren hoe het is om achter het stuur van een F1 auto te zitten. Stap in één van de 2 simulatoren en race Max Verstappen eruit! We zorgen voor een lekker race sfeertje samen met Jumbo en RedBull, dus hier moet je bij zijn.

Roombeek Vibes

Zaterdag 15 juli 2023

Een groots opgezet zomers lounge event met spectaculaire sport en spel onderdelen én food kraampjes!

Van sweeper en stormbaan tot Jenga XL of creatieve workshop.

In de zomerse temperaturen in juli zijn spetterende watergames onmisbaar.

Om naast het vermaak te zorgen voor de nodige lekkernijen en verfrissende drankjes, is er ook een foodcourt.

Sponsor Shoppen

Maandag 4 september t/m zaterdag 14 oktober

Shop voor je Vereniging wordt in een nieuw jasje gestoken. Dit jaar kiezen we geen sportverenigingen, maar andere maatschappelijke organisaties uit om mee te doen aan deze jaarlijkse sponsoractie.

Zo laten we ons sociale gezicht zien en krijgen ook andere organisaties een kans op een mooie bijdrage van het winkelend publiek en de ondernemers van Op de Brouwerij.

Steun jouw favoriete organisatie en lever de oranje munten in bij de Bakkers van Alink.

Meer informatie volgt.

Decemberloterij

Maandag 4 december t/m zaterdag 23 december

Jaarlijks succesnummer dat wordt doorgezet. De Decemberloterij is een leuke manier om in de decembermaand bij Winkelcentrum Op de Brouwerij je inkopen te doen. Je maakt namelijk kans op mooie prijzen! Bij elke deelnemende winkel wordt 1x een heel lot en 1x een half lot verloot van de oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Daar bovenop hebben we 10 mooie hoofdprijzen in de vorm van luxe prijzenpakketten.

Wat zit er in de prijzenpakketten?

De prijzen zijn op dit moment nog niet bekend. Deze worden voorafgaand aan de Decemberloterij bekendgemaakt.

Uitreiking van de prijzen

De winnaars worden in de week na kerst bekendgemaakt.

 

Kerstmarkt

Zaterdag 16 december

Op de Brouwerij gaat in kerstsferen! We maken van het Brouwerijplein een sfeervol plaatje met gezellige kraampjes waar voor ieder wat wils te vinden is. Van sieraden, kerstaccessoires en warme chocolademelk tot live muziek. Het is er allemaal! Deze activiteit verbindt ondernemers, wijkbewoners en passanten. De gratis inpakservice is weer present en maakt van elk product een feestelijk kerstcadeau.

Aanmelden voor een kraam op deze gezellige kerstmarkt?

Meer informatie volgt...